Nytt navn på bloggen

 

Fikk en kommentar fra Line forleden dag -den gikk på  noe om enkeltheten i oppskriftene mine og at jeg burde skifte navn på bloggen.  Jeg lo av det da, men tanken satte seg liksom litt fast og.  Da jeg startet bloggen ante jeg ikke hva det skulle dreie seg om , men ganske fort havnet  det til bli en matblogg med oppskrifter på lavkarbo mat.
Og jeg trives med det –

Jeg tror jeg har nevt det før at jeg slet i begynnelsen med å finne ut hva jeg skulle spise og oppskriftene og ingrediensen jeg fant var kompliserte.  Derfor fant jeg ut at det trengs noe enkelt og hverdagslig med ingredienser som kjøpmannen «på hjørnet «har – eller jeg slet med å komme på veldig enkle retter  faktisk kan være riktig kost på lavkarbo og da kan sikkert  andre og gjøre det samme.
Jeg er langt fra noen ekspert, hverken på lavkarbo eller andre ting, men det funker på meg så da funker det sikkert på flere .
Som sagt noen ganger dreier det seg bare å komme på enkeltheten som med dagens middag: små stykker svinefilet grillet, og blomkål sopp paprika og purre og en klatt smør  myknet sammen i en aliminumsform med lokk,  på siden av grillen – pluss en liten skje saus……

 

 

Enkelt godt -og en inspirasjon til det nye navnet på bloggen :

Lavkarbo – Så enkelt kan det være

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.