I’m back

Jeg er hjemme igjen -med 1 kilo pluss i bagasjen – ikke lett når en skal være sammen  med andre og har minimal påvirkning på kosten -og null muligheter til få tak på de riktige tingene, noen ganger blir det bare slik, og det viktigste er jo da å kjøre inn igjen i riktig spor når hverdagen kommer, men masse bevegelse hjelper jo litt også og det har det vært nok av.  Og det har vært en topp weekend som og har trigget motivasjonen for stå på litt ekstra:   

Jeg skal kjøre stram linje et par uker fremover -spise mest mulig rent og minimum med karbohydrater  -ferietiden nærmer seg med stormskritt og det er greit å få litt ekstra boost på kroppen til da. 
Huff blir jo uten i pc i nesten 3 uker da -hvordan i alle dager skal det gå 😉 det er jo nettopp her inspirasjonen  og motivasjonen ligger – kanskje jeg må kjøpe meg en kladdebok og la den være en slags analog pc i ferietiden – ta bilder og kladde innlegg ??  

Det er spennende å gå sin første lavkarbo sommer i møte – heldigvis er det likevel meg som i hovedsak styrer maten gjennom ferien, et og annet ute- måltid blir det nok, men det gjelder da å ta de riktige eller riktigste valgene -spennende å se hvordan jeg skal komme gjennom det. Men til den tid er det bare stå på og forberede  både kropp og hode på sommeren 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.