Grillet tunfisk.

I dag var middagen et skikkelig prøve prosjekt: Tunfisk -ikke fra boks men fersk (frossen )  -jeg har aldri lagd det -ikke en gang smakt det slik, men hørt mye så da jeg plutselig fant en pakke i frysedisken fant jeg ut at dette ville jeg prøve

 

 

Jeg tok to av de fire «biffene» som var i pakken.

 

Alene hjemme så det er perfekt til eksperimentering.  Leste på pakken at steketiden er kort og at stykkene godt kan hvile som vanlige biffer.  Ene skiven prøvde jeg dele og ha ost inni -Philadelphia med soltørket tomat

 

 

– så på grillen.  Jeg vil tro stykkene lå 2-3 min på hver side før jeg tok de av og lot de hvile en 5 min ca

 

Jeg hadde en god brokkolibukett og en god klatt  smør over det hele for å få mer fett.  får ta en cocosa bit til kaffen for kompensere for manglende fett;)

 

Smaken er ikke som tunfisken som er i boks- mye mildere,kylling er vel det som er nærmest beskrivelsen -Og biten med osten i er bare helt fantastisk.  Det hele   kunne vært litt mindre stekt – maks 2 min pr side neste gang- for det blir en neste gang -dette var godt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Grillet tunfisk.”

  1. Line - 25.05.2010 18:20

    Flink pike 😉

  2. Makronella - 25.05.2010 18:24

    Jepp jeg er så flink så – hi hi greit å ha så mager mat at en "må " dytte innpå konfekt etterpå 😉 lavkarbo-livet er topp !!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.