Enkel baconrull

17 mai er over.  Det er en rimelig hektisk dag hos oss, og jeg syns jeg kom greit gjennom den med tanke på maten, middagen ble så riktig som den kan bli når man spiser ute, den  eneste virkelige utskeiing var et kakestykke sent på ettermiddagen, samt at det ble lite vann da.

I dag er hverdagen tilbake og jeg  har startet  dagen med Line sin utfordring i bakhodet- og satt meg på ergometersykkelen i 20 min samt flyttet meg videre til bosuballen etter det -så nå jeg er i gang med den utfordringen -om enn tregt mht trimmen så er jeg på vei.

Maten skal og helt på plass igjen etter en «fridag»  Og i dag har jeg lettvarianten av Lines bacon-cheeseroll Jeg la bare baconet inntil hverandre

 

 

Steker det i ovnen – selvfølgelig fikk jeg et anfall av «skal bare» da det sto i ovnen så det ble litt for godt stekt.
Eneste ost i huset er skiver av gouda, brukte  tre slike og brette baconet over ned med temperaturen siden det allerede er mer enn godt nok stekt.

 

 

 

Når osten er ferdig er det bare å fordele på tallerken,  mannen er hjemme i formiddag så han ville også ha slik frokost – Dermed supplerte jeg med litt eggerøre av 3 egg og en skvett fløte.  Min porsjon fikk også baconfettet over bacon og egg – en skikkelig god mettende og fet frokost.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.