Karbonadeform /evt burritos

Nok en dag er jeg og ene sønnen hjemme alene til middag.   Vet ikke helt om det er så lurt å spørre en så godt som voksen sønn hva han vil ha til middag- denne svarer i ni av ti tilfeller -Pannekaker eller Burritos.  Vel pannekakene var utelukket så det ble burritos,  det kan nemlig mor og ha – med unntak av siste steg der lefsen kommer med.

Jeg bruker enten kylling eller karbonade -i dag var det karbonade som var tilgjengelig.

500 gr karbonade deig
1 løk
purre
rød og gul paprika
spisskum
salt pepper
skinke ost -eller bacon ost
revet ost

Stek karbonaden med hakket løk og paprika, purre og krydder
Bruker jeg kylling kuttes denne i små terninger og resten av fremgangsmåten er lik

 

 

Når det er ferdig stekt, blandes en pakke med baconost  og blandes godt med kjøttet.  Det er nå klart  for neste steg -inni taco-lefse til sønnen eller andre, og i ildfast form til mor.  Litt revet ost på toppen og inn  i ovn til osten er smeltet.  Jeg bruker ha den på 200 grader.

 

I dag prøver jeg og med en liten burrito til meg selv også.  Jeg laget en av Lena Beatrice sine pannekaker og hadde en skje med karbonadeblandingen i,  rullet sammen – så litt ost på toppen og i ovn til osten er smeltet.

Skikkelig snadder begge måtene.
Serveres med salsa og rømme – og evt guacomole.
Guacomole

1 moden avokado knuses med gaffel
1 1/2 boks med rømme
bland sammen smak til med salt og knust chili /sambaolek

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

5 kommentarer til “Karbonadeform /evt burritos”

 1. Line - 03.05.2010 19:53

  Nam nam nam, det vil jeg og ha.

 2. Hokusogpokus - 03.05.2010 21:04

  Hei hei. En utrolig fin blogg du har med masse gode oppskrifter og mat-tips. Jeg har lagt meg til som følger 🙂

 3. Makronella - 04.05.2010 10:54

  Hei.
  Tusen takk for det. Prøver så godt jeg kan selv om jeg er ganske så ny i dette her.

 4. marius - 25.05.2016 15:55

  Oppskriften til pannekakene er borte?

 5. Makronella - 25.05.2016 18:28

  ja, ddet virker som noe er skjedd med bloggen til Lena Beatrice. Har oppdaget flere ganger at det på sikt har vært en ulempe å bare legge en link til oppskrifter funnet hos andre uten å gjengi oppskriften. Disse er dog enkle -det er 2 egg pisket sammen med iss vann, stek som omelett i en middels stor panne så har en wrapsene. Jeg har og skrevet om de her : Lakserull
  og her : WRAPS ELLER OMELETT -IGJEN

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.