Egg og bacon vri

Det er lett å kjøre seg litt fast i matvaner, en periode har jeg tenkt innviklet og slurvet litt med maten, så jeg har vært nødt til å gå noen runder og prøve og komme tilbake til det enkle og greie når  det gjelder lavkarbo.  Rett og slett back to basic ….. bla ved å droppe en del av de mange «look alike produktene » og vende tilbake til det enkle med minimale tilsettingsstoffer ogsom egentlig er raskt å sette sammen -så lenge en bare husker på det……..

Et slikt enkelt og greit lavkarbomåltid er da

2-3 baconskiver

1-2 egg eller som her et par eggmuffins *

noen ostechips

1 t-skje salsa og rømme

Enkelt mettende og godt :

DSC_0788

Her har jeg laget helt enkle eggmuffins -kun egg og cottage cheese.  Evt bittelitt revet ost i hver muffinsform.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.