Trekning

Først må jeg si at det er morsomt at det er så utrolig mange som vil være med i denne uhøytidlige konkurransen. Jeg vil at så mange som mulig skal få muligheten, derfor har jeg satt fristen til kl 20.00 i kveld.

Det dreier seg om ti bøker av denne :

‘Lettere liv med LAVKARBO 2’ med nye tips og favorittoppskrifter.  Her finner du 28 nye oppskrifter  og 12 Allers-favoritter med ny vri   Her får du også alle tipsene for å lykkes med  et nytt kosthold – inkludert mange deilige  retter som er ferdige på bare 15 minutter!

 

Se hvordan du er med i trekningen HER

Resultatet kommer i løpet av morgendagen, så følg med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Trekning”

 1. Karen - 02.09.2012 15:16

  Super flott side.håpe eg kunne vunnet den flotte boken.mye spennende innhold å kjempe kjekt å følge denne siden

 2. Oddrun Lie Engh - 02.09.2012 15:50

  Ønsker meg en slik bok.

  Oddrun

 3. Liv Marit - 02.09.2012 15:52

  Når skal du gi ut bok? Ser ut som du har samlet nok materiale. Noe som jeg stadig benytter meg av. Senest i dag da det skal grilles laks her hjemme må jeg en tur innom bloggen din for å hente inspirasjon og lage egne varianter av det igjen! Heier på deg:))

 4. Laila Rindal - 02.09.2012 20:11

  Super bra blogg du har. Bruker ofte din side når jeg skal finne oppskrifter.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.