Kylling i fløtesaus

Det enkle er ofte det beste, noe denne middagen kan bekrefte.  Kom sent hjem og på en rask tur i butikken tok jeg med en ferdiggrillet kylling.  Utrolig kjedelig å bare ha den som den er derfor fikk den følge av purre paprika og fløte. Og resultatet ble så bra at det er merket ut som middager for fremtiden og.

  • 1 grillet kylling
  • 1 rød paprika
  • 1/2 purre
  • 1/2 – 1 boks fløte

 

Del kyllingen i biter.   Del paprika og purre og surr dette mykt i litt smør i en gryte.

Ha i kylllingbitene og hell over ønsket mende fløte.

Om en bare vil ha det kremet vær forsiktig med fløten, mer fløte om en ønsker en saus.   La det hele småkoke til fløten tykner og kyllingen er varm.   Server det som det er eller med mer grønsaker, feks kokt brokkoli.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.