Squashgryte med pølser

Denne retten oppsto som en typsik oppryddingsrett.  En slik dag da det begynner bli tomt i kjøleskapet men jeg haar bestemt for bruke opp det jeg har før jeg handler på ny. Noen grønsaker hadde jeg pluss en pakke pølser.  Vanlige wiener – eller grillpølser er jeg ikke så glad i , men pølser med litt mer smak kan jeg godt ha i huset -spesielt i sommerhalvåret når grillen er i bruk.  Coop sine pølser som selges i disse «ta tre for 69 tilbudene » er godkjente, lite karbohydrater og mange forskjellige smaker.   Følgende ingredienser ble middag denne dagen:

  • 2 små squash
  • 1 stor paprika
  • 1 bunt asparges
  • 3 pølser
  • 1 boks creme fraiche

Del squashen på langs og fjern «kjernene» i midten.  Del resten i cm tykke biter.  Del paprikaen i smale strimeler.  Pølsene og aspargesen kuttes i biter.   Stek det på svak varme til squashen er myk.  Tilsett creme fraiche til det ahr en passe cremet konsistens og smal til med urter, pepper og litt salt.

Kjempegod gryterett som nok skal gjentas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Squashgryte med pølser”

  1. Lavkarbo squashgryte med pølser « Lavkarbo Oppskrifter - 25.09.2012 00:14

    […] resten av oppskriften her! september 25th, 2012 | Tags: lavkarbo blogg, lavkarbo gryte, middag, oppskrifter | Category: […]

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.