Kjedelig middag ……….

I dag hadde jeg planer om nok en grei grillmiddag, men så må mannen jobbe, ene  sønnen hadde laget seg noe mat og skulle avgårde og jobbe med skolearbeid og andre -vel han skulle heller ikke ha mat eller komme hjem. Så der står jeg da -dagens middag utsettes til i morgen, jeg tar en titt i kjøleskapet og ser at to karbonader har overlevd der – fisker frem en brødbit av solsikkekjerne brødet varmer karbonaden og knipser et bilde av «hamburgeren » min FØR jeg får på litt paprika og tomat – og med det bildet takket kamerabatteriet for seg og krever lading  ……… så det hele ser fargeløst og tragisk ut 😉

 

 

For sikkerhetskyld lagde jeg to stykk -det ble for mye, tross alt jeg skulle jo ha plass til litt gele og fromasj også –  Den skålen ble nytt i ettermiddagssolen på verandaen sammen med en kopp kaffe.  Er igrunnen ikke så dumt å være hjemme alene likevel – Livet er ikke så dumt !

Ha en fortryllende ettermiddag og kveld alle dere der ute 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.