Grillet haloumi

I fjor sommer prøvde jeg grille fetaost, og med stor suksess.  I en kommentar fikk jeg tips om prøve med haloumi ost.  Jeg slet lenge med få tak i den, men fant den nå i vår i en innvandrer butikk.

Jeg testen den først på samme måte som med fetaosten, pakket i folie.  Smaken var for så videt grei, men osten ble fort litt tyggegummikonsistens …….

Fant så ut at jeg kanskje skulle lese kommetaren på fremgangsmåten,   litt etter prinsippet når alt annet slår feil, les bruksanvisningen ……. og der sto det da at osten bare skulle legges direkte på grillristen.  Dermed måtte det og prøves og.

God varm grill og osten rett på risten.  Den skal ligge til den har striper av risten og er varm tvers gjennom.  Osten er «fast i fisken» og vil ikke smelte.  Garantert godt til grillmat.  Hos oss ble den forrett til en middag med moussaka. Rask liten rett som jeg skal prøve igjen.  Litt urter og et par dråper olje på -skikkelig snadder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Grillet haloumi”

  1. Margareth - 24.06.2012 21:43

    Ost.. mmmmm…

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.