Grønnsaksmiks på grillen

Når jeg griller liker jeg å få det meste av maten ferdig på grillen -og ikke fly mellom gryter på komfyren og grillen.

Det er en god stund siden jeg har hatt fremme grilltilbehør i bloggen nå, så jeg drar de derfor frem fra glemselen nå i starten av sesongen.

Å blande sammen masse grønsaker og ha de på grillen, enten i folie eller en aluminiumsform, er en rask og grei måte å få en fantastisk grønnsakblanding.  Jeg er veldig glad i å bruke  aluminiumsformer – europris f.eks har kjekke former til dette.  Kutt opp de grønsakene du vil ha

Blomkål og brokkoli bør deles i små buketter evt i skiver og så er det bare putte det i formen, ha over en klatt smør lukke igjen og sette på grillen.

 

Pass på at det ikke havner der det er varmest på grillen,  det kan gjerne ligge på indirekte varme, er ferdig når grønnsakene er myke og har falt litt sammen.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Grønnsaksmiks på grillen”

  1. SuperRosa - 24.04.2012 10:31

    Nam! 🙂

  2. sonja - 24.04.2012 18:26

    Glem ikke å ha på litt olje, smør og krydder:-) før den legges på grillen. Begynner å forstå at smør ikke er fienden, gleder meg til grill-sesongen.

  3. Makronella - 25.04.2012 07:23

    Det stemmer, smør er ikke fienden. JEg foretrekker bare ha på smør på grønsakene -evt bittelitt salt avhengig av hvilke grønnsaker jeg bruker evt friske urter.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.