Svinefilet med baconost

Jeg har brukt mange forskjell ting som fyll i svinefilet opp gjennom årene.  Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle prøve et tips jeg fikk om å bruke baconost som fyll.

 • Svinefilet
 • baconost
 • bacon

Rens svinefileten for hinner og hardt fett og snitt den på langs (ikke helt gjennom ) slik at det blir en lomme midt i .

Smør på godt med baconost, jeg brukte godt over halve esken )

Lukk lommen og surr bacon rundt.

Brun fileten godt i panna og la ettersteke i ovn 15 min på 190 grader. La hvile i 5-10 min.

Ingen tvil om at det var god mat , men osten smeltet vekk og det var ikke mulig å se at det hadde vært noe fyll inni selve fileten da jeg kuttet den opp, kjente et snev av smaken på osten. Jeg tror nok fastere oster egner seg bedre enn smørost gjør til brukes som fyll eller at man bør lukke kjøttet sammen med feks tannpirkere (obs nøytrale uten smakstilsettinger).

Skal nok prøve det igjen – kan jo ikke gi meg etter et forsøk for se om jeg får osten til holde seg der den skal.

Serveres med grønsaker eller grønsakmos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Svinefilet med baconost”

 1. Erika - LCHF till vardag och fest - 05.03.2012 10:55

  Baconost lät spännande, det måste jag titta om det finns i den affär jag handlar i.
  Ser väldigt gott ut!

 2. irene kirkerud - 13.04.2012 19:26

  kjempegodt med innbakt svinefilet,jeg pleier å blande en el to fastoster,revet, med litt most fetaost med smak. Det holder alt på plass under steking og da synes ostelaget inni rullen etterpå også. Sleng i noen grønne urter i osteblandingen,det gir fin farge og smak. For de som liker litt rosa filet,kan en gå ned til 160-170 grader på ovnen under steking.MMMMMMMM

 3. Makronella - 13.04.2012 20:24

  MMM fetaost i er snadder -tror det fines en oppskrift her med en lignende variant av fetafyll 🙂

 4. Mette - 30.04.2012 16:31

  Jeg lagde dette i helgen men med Philadelphia ost med hvitløk & urter, den holdt seg på plass i kjøttet og smakte veldig godt!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.