Kyllingfilet variasjon

For en tid siden var jeg nok  en gang alene hjemme til middag og med et relativt tomt kjøleskap -prøver få tømt det innimellom før jeg fyller opp -ellers er det det nye de går løs på og det som har lagt noen dager skyves i bakkant og blir liggende.

Denne dagens fangst var


2 små kyllingfileter
en liten bukett brokkoli
to vårløk
2 tomater
fløte

Kuttet vårløk og brokkoli samt tomat i passe biter mens kyllingen surret i panna.
tilsatte først brokkoli , deretter vårløk og til slutt tomat og lot det surre med på middels varme en stund før jeg helte i en liten dl fløte.  Lot det hele surre en 6-7 min i panna før jeg fant ut at det var ferdig.  skikkelig godt og skal definitivt gjentas.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.