Pizza middag

Man blir lei flott selskaps mat og alt det ekstra høytider som jul og nyttår bringer med seg.  Derfor var det utrolig deilig å kunne bruke noen av restene i en pizza.

Som sist jeg hadde pizza brukte jeg posen med adamo pizza.  Noen reagerte på prisen da jeg la ut det innlegget, men jeg syns den var utrolig god -og med 4 mnd mellom to pizza middager står jeg i den 50 lappen den kostet.

Frister det med pizza etter julematen er det sikkert litt forskjellige rester som kan brukes.  Hos meg var det spekeskinke og edamer ost som røk med som deler av fyllet.  Utrolig godt og lettvint.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Pizza middag”

 1. Torill Rønning - 04.01.2012 17:32

  Adamo pizza har jeg aldri hørt om. Hvor kjøper man det da? Helsekost?

 2. Makronella - 04.01.2012 17:50

  Jepp på helsekost eller på nett via feks http://lavkarbohuset.no/

 3. Linn - 04.01.2012 20:14

  Hvor mange karbohydrater blir det i denne pizzaen? Den såg vanvittig god ut 🙂

 4. Makronella - 04.01.2012 23:36

  På pakken står det at gjennomsnittlig karboinnhold for ferdig pizza er 4,12 gram karbohydrat …….På pakken jeg brukte første gang står det på tysk at det bunnen uten fyll ……(så på bildet på første blogginnlegg)
  Uansett blir det ikke så mye mer karber enn det som er i bunnen slik jeg laget den -kjøtt og ost har ikke karbohydrat -det blir da karbene i tomatpurren. Hele posen er på 150 gram og det skal tilsettes 150 ml vann dermed burde jo den totale bunn ligge på ca 300 gram – regner jeg med. Var rikelig middag til to og flere stykker igjen.

 5. Trollmora - 05.01.2012 14:00

  ÅÅÅ denne bunnen MÅ jeg bare finne!!!!!

  Syns overhode ikke prisen var ille jeg… når man bestiller seg en pizza til en fredagskveld koster jo det mye mer! 🙂

 6. Makronella - 06.01.2012 11:23

  Trollmora : Akkurat slik jeg og tenker 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.