Julebakst fra bloggen i 2010

I fjor før jul hadde jeg en aktiv tid på kjøkkenet og det ble laget en del innlegg om julebakst, godt og mat.  Jeg har funnet ut at det kan være greit å samle disse i et innlegg eller to og jeg starter  med det søte. Så skal jeg samle litt mer julemiddager og pålegg i et annet innlegg.

Mulig jeg gjør noen vrier på oppskriftene i år -da skal jeg komme med oppdatreringer om det. Jeg pleier ikke lage så mange sorter, da det går lite.  Dette er de som jeg i fjor fikk til i lavkarbo variant og  som forsvinner her i huset.

De fleste oppskriftene er gamle oppskrifter jeg har brukt i mange år, bare gjort tilpasninger slik at de er mer lavkarbovennlig.

 

Nøttetopper er en populær småkake og en av de som faktisk blir spist her i huset

Kokosmakroner -et must.

Suksessterte i ny variant

Salte mandler

Julekonfekt

Biscotti (årets i bloggversjon men tar de med )

Tar og med en sjokolade-dessert som ikke er så dum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Julebakst fra bloggen i 2010”

 1. Maia - 05.12.2011 07:07

  Hei.

  Jeg har prøvd meg frem og kommet frem til et julebrød.
  Denne oppskriften er nå lagt ut på lavkarbo.no.

  Følg linken:

  http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=1256464#post1256464

 2. Levtil100 - 07.12.2011 20:15

  herlig! disse julekakene må testes ut så kanskje jeg får lagd mer enn èn sort 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.