Kokoskos

Nok en ukebladoppskrift skulle prøves ut.  Da jeg var i gang fant jeg ut at det var for mye kokos for min smak så jeg endret den underveis. ¨Jeg byttet ut en dl kokos med 1 dl finmalt paranøtter – ble rimelig finmalte nøtter -litt mer grovhakket hadde sikkert ikke vært dumt heller men det fungerer helt fint med nøttene finmalt, smaken er like god.  Jeg endte opp med følgende opprinnelige mål i parentes der jeg endret.

200 gram cocosa

50 gram sjokolade minst 70 %

3 dl kokos (opprinnelig 4 dl )

100 paranøtter (erstatter 1 dl kokos og noe valnøtter )

50 gram valnøtter, (opprinnelig 100 gram -hadde ikke nok så tok ekstra paranøtter )

1 ts tagatesse (i orginalen sto 2 ts flytende stevia )

 

Smelte sjokolade og cocosa.  Bland inn det tørre.  Dette ble en ganske stor porsjion så jeg helte det i en form kledd med plastfolie og satte det i frysen.

Kuttet opp i terninger etter det er helt stivnet . Oppbevar i boks enten i kjøleskap eller fryser.  Jeg foretrekker fryser.  Trenger ikke mange minuttene på benken for de er klar til servering.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.