Nakkekotletter med kokosmelk

Det er ikke altid like lett å finne på hva en skal ha til middag.  Noen ganger dukker bare ideer opp etterhvert som jeg holder på. Det viser seg gjerne at  jeg ikke har det jeg tenkte bruke, men har noe annet som kan erstatte det.  Slik var det da jeg skulle steke noen nakkekotletter i full fart.  Jeg hadde ikke mye av noe tilbehør, men litt av noe kan fort bli godt det og.  Ikke noe saus jeg kunne bruke til saus hadde jeg heller, annet enn en liten boks med kokosmelk.

Følgende ting ble til en ganske så god rett:

Nakkekotletter ( del de gjerne i to)

1 paprika

1 løk

litt sopp

ca halv bunt asparges

1 liten boks kokosmelk

estragon

salt

pepper

 

Del sopp løk paprika og asparges i noenlunde like biter og surr det hele i smør.

Når soppen begynner få farge, sett det hele til side.  Stek nakkekotelettene, krydret med estragon samt salt og pepper.

La kotlettene  ettersteke på svakere varme sammen med grønsakene.  Tilsett kokosmelken og la det få et oppkok og småkoke noen minutter.

Smak til med mer krydder, evt en liten skje dijonne sennep og server.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Nakkekotletter med kokosmelk”

 1. Janicke - 01.12.2011 11:57

  Spennende oppskrift!!! Kokosmelk er kjekt å ha i skapet 😀

 2. Makronella - 01.12.2011 11:58

  Utrolig kjekt -hadde aldri brukt kokosmelk før jeg beg lavkarbo, men ble overrasket over hvor anvendelig det er 🙂

 3. sigrunn - 01.12.2011 13:13

  Dette ser godt ut.Skal prøve det en dag.Har brukt en del kokosmelk og syns det er godt.

 4. Nydelig frokost! | Livets Landevei - 06.12.2011 11:26

  […] Middagen i dag blir nakkekoteletter med kokosmelk, oppskrift fra lavkarbogjortenkelt.net. Gleder meg! Håper virkelig det smaker like godt som det høres ut! Blir blomkålmos ved siden for min del, og poteter til gubben. […]

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.