Scampikos

Jeg lar meg fort begeistre av mat, og tilbehør og kan fint handle med meg en del snadder.  Det klarte jeg også sist helgen, masse tibehør uten plan, veldig greit helt til man skal lage mat til fredagskvelden  og sjekker handleposen …….. mye snadder  som marinerte tomater, fetafylte oliven, marinert paprika og et glass med ny aioli som dukket opp i butikken, men ikke noe hovedingrediens liksom ………..

Så er utfordringen er hva har man i hus fra før og hva lager man av dette.

Heldigvis har jeg scampi i frysen.  Disse får en hurtigting og freses i olje med hvitløk.  Tomat, purre  og løk hakkes og sambal oelek blandes sammen til en salsa.

Fetaost har jeg også i skapet så fetakrem lages. Fetakrem er fetaost( 100 gram ) most sammen med creme fraice 2-3 ss) tilsatt valgfritt krydder eller urter.

En enkel salat med babyleaf, tomat og parmesan.  Så er det bare å fordele de forskjellige ting på tallerkener og dermed har man et måltid med masse forskjellige smaker.

Jeg tok meg tid til å lage et godt brød til.

Rakt enkelt og utrolig godt, det er ikke altid så mye koking og vanskelige oppskrifter som skal til -bare litt av «alt» og en god ide  .

Ha en flott fredag.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Scampikos”

  1. Janicke - 28.10.2011 10:54

    naaaaam 😀 God Fredag til deg også!!!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.