Kremet eggerøre med spekepølse og salat

Det er ikke så mye som skal til å lage en rask og god lunsj -eller frokost for den sak skyld.  Og det er heller ikke så mye som skal til for å variere rettene.

I vinter fant jeg oppskrift på  kremet eggerøre  hos Frida  og var en periode hektet på  eggerøre med salat .

Nå får jeg igjen tak i babyleaf salat i butikken her , skjønner ikke hvorfor de ikke har det hele tiden …… og jeg har hatt eggerøre og denne salaten noen ganger som rask løsning på et måltid.  Forleden tok jeg og med en tomat, noen skiver med spekepølse og litt ostebiter.  Utrolig enkelt, utrolig godt og et enda mer mettende måltid, som og er godt å ha med seg i en matboks til lunsj. Enkelt skal det være og dette var så lettvindt at jeg vurderte om det var verdt et eget innlegg, men fant ut at  en god ide kan alltid deles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.