Kveldskos ………. eller kanskje bare kos ?

Det hender det kommer en solid lyst på noe godt over meg – og da er jo  kunsten å vite hva.  Som regel prøver jeg å ha en pose bacon-crisp i skapet, men sist lysten på noe snadder dukket opp var det tomt. Da gjelder det å bruke fantasien og det man har.  Så lenge det er ost i skapet er det og muligheter -En bakepapir bit med et par osteskiver på -så i mikroen et minutt eller to -og vips -oste chips – litt salsa og seterrømme til og det blir riktig fest stemning


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Kveldskos ………. eller kanskje bare kos ?”

  1. Line - 29.03.2010 22:49

    Nam, det er snadder.

  2. Makronella - 29.03.2010 22:54

    Jepp -skikkelig -godt

    hm de fleste innleggene mine handler visst om mat -jeg bør komme meg ut i våren og knipse litt og skrive om noe annet

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.