Restemat – lunsj-tips

Det er altid greit å ha for mye mat når en går på lavkarbo.  De fleste ting kan bli en grei lunsj enten hjemme eller på jobb.  Det er mange greie matbokser som fort kan settes i mikroen og varme opp en middagsrest.  Å ha  små bokser ved siden av med feks rømme, eller salsa  i slipper en å varme dette og.

Restene av middager her blir ofte til slike lunsjer.  Og den siste som ble en god lunsj var  Kremet kjøttdeig gryte.  Restene ble lagt i en matboks -litt ost drysset over og så varmet i mikro ved lunsjtider.  Ingen dum lunsj som metter lenge.

I boks klar til taes med

Eller hjemme i en tallerken – like godt begge deler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Restemat – lunsj-tips”

 1. hannem - 06.10.2011 21:55

  Dette har jeg praktisert lenge, kanskje siden min periode med Fedon for ca 9 år siden. Men hvis maten skal varmes i boksen, må det være en boks som er beregna for mikrobølgeovn. Har et par Tupperware-bokser som jeg bruker.

 2. Makronella - 07.10.2011 08:39

  Ikke sant, det er en utmerket måte å bruke rester på. Dessverre har mange av tuppervare boksene her i huset har blitt glemt igjen diverse steder (ikke av meg 😉 så jeg har litt forskjellige bokser nå -tåler frys og mikro -det er et must for at de skal få bli med meg hjem 😉

 3. Henriette - 09.10.2011 13:02

  Den gryta der må prøvast altså 🙂

 4. Synne. - 10.10.2011 00:12

  Mmm, denne så rett og slett fantastisk ut! Må prøves.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.