Grillet ørret

I sommer kjøpte jeg en rutet «plast» sak som skulle være så fin på grillen -ikke noe ville sette seg fast het det blandt annet.   Jeg kom aldri helt i gang med å bruke denne -syns liksom ikke det var noe vits for jeg prøvde den ut på kjøttretter og det utgjorde ikke noe særlig forskjell.

Forleden kjøpte jeg noe ørret filet og tenkte jeg ville prøve denne matten. Eller bruker jeg pakke fisk i folie når jeg har den på grillen. La den på grillen samtidig som jeg tente grillen.  Da den var varm la jeg på fiskestykkene.  Jeg skal innromme at jeg hadde et lite tynt lag med smør på fisken.  Lot fiskestykkene ligge til jeg så kanten begynte endre farge før jeg snudde de forsiktig.

 

Fisken satt ikke fast i grillen og var perfekt stekt, og i ett stykke fortsatt.  Så slett ingen dum matte å ha til grilling av fisk.  Jeg kjøpte min i Danmark, men jeg har sett de her og på flere steder som selger grill og grillutstyr.

Til laksen denne dagen hadde jeg en enkel salat og en mos av knutekål. Oppskrift på knutekål mos kommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Grillet ørret”

  1. Frida - 14.09.2011 10:09

    Smart! Skjønner at det er nok en kjøkkendings jeg bare MÅ ha! Ørreten ser deilig ut. Her har det også gått i en del ørret i det siste 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.