Stuing med hjertebladsalat

Jeg føler av og til at lavkarbo er en evig  jakt etter «hva skal jeg ha til»  Ris potet og pasta er jo luket vekk så da er det å finne på noe annet da.  I sommer har jeg ikke altid vært like flink å handle inn blomkål og brokkoli feks.  Mange ting er tatt på sparket, vi har vært en del på farten  og ting har endret seg fra opprinnelige planer.

En typisk slik dag hastet jeg innom rema for finne noe middag.  Lite inspirert rimelig sulten og med dårlig tid.  Fikk med meg noen kjøttpølser og de bittesmå burgerne de har hatt i sommer.  Litt av hvert fikk en runde på grillen da vi kom hjem , men så var det hva vi skulle ha til.  Grønsakskuffen innholdt noen få sopp , en paprika og hjertebladsalat. En skvett fløte var det og igjen i hylla.  Nye grønsaker sto og på listen som skulle handles inn.

Soppen og paprikaen ble delt og surret i godt med smør, da det nærmet seg ferdig hadde jeg hjertesalt i skiver oppi og en dl ca 1dl med kremfløte i, Lot fløten få  et oppkok og dermed hadde jeg tilbehøret klart.  Slett ikke dum kombinasjon som har vært brukt flere ganger.

 


Noen ganger er det bare håpløst å ta bilder av ting som koker ……..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Stuing med hjertebladsalat”

  1. Kristin - 24.08.2011 16:04

    Det enkle er ofte det beste, som de sier 🙂 Er helt enig i at lavkarbomiddager er vanskelig tilbehørsmessig. I dag blir det vel noe soppstuingaktig til fisken ^^

  2. Makronella - 24.08.2011 17:49

    VaRiasjon er i allefall vanskelig, men så tenker jeg som så hva var tilbehøret før : veldig ofte potet og gulrot …… ikke så spennede det heller. Stikkord er planlegging og det å komme seg i butikken 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.