Lavkarbo pizza (2)

Leste hos  Frida at hun hadde hatt pizza og fikk skikkelig lyst på pizza lenge siden sist.  Hadde tenkt prøve hennes oppskrift men når jeg starter ser jeg at jeg ikke har nok av det jeg trenger så må lage en variant med annet i.  Jeg har tidligere laget denne men i dag blir det enda en variant

130 gram sesamfrø
3 egg
1 dl fløte
1 ss fiberhusk
1 dl bakepro  (Fortsatt ikke enig med meg selv om jeg liker dette men det må jo brukes )

Blande sammen -smøre utover bakepapirkledd stekeplate.  Stek ca 10 min v 250 grader

 

 

Etter bunnen er stekt fyller jeg på  det jeg vil ha -Jeg bruker først tomatpurre, oregano litt ost, godst med spekeskinke litt tomater og rikelig ost på toppen.  Stekes v 225 grader til osten er lett gylden.

 

Klar for steking
Ferdig stekt med litt babysaltat og noen dråper olje dryppet over

 

Også denne bunnen er et greit alternativ, det blir ikke som en sprø hvetebunn men som Frida sier, det er det nok ikke noe som blir, må nok bare leve med det.  Så lenge vi kan finne greie erstatninger går det jo 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Lavkarbo pizza (2)”

 1. Janicke - 08.04.2011 11:03

  Dette ser jo riktig så godt ut og det er det viktigste 😀

 2. Makronella - 09.04.2011 09:45

  Den både så god ut -og var det. Dagen etter jeg lagde denne fant jeg enda en oppskrift jeg bare «måttte» prøve. Den blir nok favoritten i fremtiden – kommer selvfølgellig her og bare jeg får rota meg til legge inn bilder og slikt 🙂

 3. Aila - 10.04.2011 12:14

  Pizzaen ser kjempe god ut.

 4. -15 » 15.05.2012 - 15.05.2012 17:24

  […] tnekte å prøve meg på lavkarbo pizza i morgen. Glemmer å drikke vann, så jeg å bli flinkere på det. Posted on 15. mai 2012 by […]

 5. Kiz - 15.05.2012 17:26

  Heisann! Elsker bloggen din, den gir meg så ekstremt mye inspirasjon, da jeg har begynt på lavkarbo, og skal prøve å holde en relativt streng diett. Jeg savner egentlig tips om HVOR kjøper man de forskjellige ingrediensene? Jeg skulle lage meg lavkarbo pizza, men letet i evigheter etter en butikk med de ingrediensene jeg er ute etter

 6. Makronella - 16.05.2012 14:07

  Kjekt å høre at bloggen er til inspirasjon.

  Nøtter, frø som solsikkefrø, linfrø sesamfrø kjøpes i vanlige butikker, samme med fiberhusk, den står sammen med glutenfrieprodukter. Ferdig mandelmel og kokosmel,(noe jeg bruker lite av -maler heller mandler selv og bruker) bakepro, tagatesse, sukrin johannesbrødkjernemel, cocoasa fås i helsekostbutikker.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.