Bildeproblem

For en tid siden hadde jeg plutselig ikke mer plass til bilder i bloggen.  Fant ut jeg har brukt feil metode når jeg lastetr inn bilder så jeg måtte på opprydding – mye dobbelt opp i nettalbumet så det tar plass.  Samtidig begynte jeg møysommelig å redusere størrelsen på en god del av bildene – Ser i bloggen at dette har fungert greit med noen bilder mens andre har forsvunnet.  Går gjennom alle innlegg og gjenoppretter bildene, men er fort at noen glipper unna . 
Dersom dere ser innlegg der det er stor plass ledig så det ser ut som det mangler et bilde -gi meg gjerne en kommentar om det så skal jeg prøve fikse det. – håper alt er i orden i løpet av en dag eller to .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Bildeproblem”

 1. Frida - 21.02.2011 19:52

  Usj, det der gjorde jeg også. Men jeg fant ut at jeg ikke orket oppryddingsjobben og valgte heller å betale noen kroner for ekstra lagringsplass på Picasa.

 2. Makronella - 21.02.2011 20:30

  He he – ja jeg er kommet frem til at jeg ikke gidder mer nå, men har ryddet en del plass -Så har jeg lørt meg til laste opp fra picasa til nettalbum og bruke anbefalt oppløsning for blogger og nettsteder, så det fylles senere igjen -men når det neste gang er fult blir det frem med visakortet ja

 3. Melusine - 21.02.2011 22:37

  Jeg er ofte innom her (et supert sted du har her forresten) og har ikke sett at noe bilde har manglet. Nå har jeg ikke blogspot, men bruker Photobucket til å lagre bilder. Vet ikke om det er det samme som Picasa. Når kontoen der er full tenkte jeg å bruke flickr.

 4. Makronella - 22.02.2011 10:23

  Takk for det Melusine. Når det gjelder bildene bruker blogspot picasa, så er nok stuck med det til bloggen. Tror jeg har fått fikset det nå -håper iallefall det 😉

 5. Frida - 22.02.2011 23:43

  Det går helt fint an å bruke tjenester som flickr, og legge bildene til blogspot ved hjelp av en link til flickr. Problemet er bare at hvis du skal lagre mer enn 200 bilder på flickr, så må du betale der også. Så man slipper liksom ikke unna. Men nå er ikke lagringsplass på Picasa spesielt dyrt, så det får man vel tåle 🙂

 6. Melusine - 26.02.2011 19:38

  Det ser i alle fall bra ut 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.