Sjokolade drøm

Siden jeg har fått nye fargerike muffinsformer har jeg trappet opp jakten på kjekke oppskrifter til fylle de med .  Lenge har jeg vært  på jakt etter oppskrifter på den optimale muffins eller sjokoladefondant, og i nå har jeg funnet en som virkelig er god.  På bloggen Min lavkarbomat fant jeg en utrolig god sjokoladefondant som bloggeieren har kaldt sjokolade drøm
Jeg valgte å fordele røren i mine nye former og fikk 7 stk av det.   Selvfølgelig ringer det på døren i det jeg skal til å ta de ut -bikkjen oppfører seg som en komplett idiot så dør må åpnes -dermed ble litt for lenge steketid og mine muffins er faste tvers igjennom, men er en utrolig god sjokolademuffins.  Ikke siste gang jeg lager disse.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Sjokolade drøm”

 1. lovelyliller.com - 19.02.2011 20:56

  mmm de så jo riktig gode ut. jeg har postet en oppskrift på muffins om du vil inspireres videre 🙂

 2. Makronella - 20.02.2011 14:11

  Har sett på muffinsene dine nå -ser gode ut, så de skal prøve – inspireres videre er altid kjekt 🙂

 3. Anonymous - 04.03.2011 10:32

  Hei, jeg får sånn vann i munn når jeg ser alle gode oppskrifter som har lagt fram og tusen takk for mange gode oppskift, og er jeg ganske ny til lavkarbo og har begynet for to mnd siden, og det var legens anfales at jeg skal over til lavkarbo..Så jeg har nu studert og lest alt om lavkarbo, og hente del oppskrift og skrev masse ned..Det jeg lurer på at vi som er lavkarbodiett drikke rismelk??Siden jeg kan ikke spiser ris til middagen.. Hadde fint å vite rismelk eller soyamelk..jeg kan ikke drikke melk blir dårlig av det, men ikke de andre meieri produkter..de tåler jeg merkelig synes jeg..

 4. Makronella - 06.03.2011 14:47

  Takk for det anonym – Jeg skal ærlig inrømme at jeg har lite kunskap om rismelk og soyamelk. Letet litt på nett og ser det er 9gr karbohydrater i rismelk og soyamelk har 3,9 gram -ut fra det er vel soyamelk beste alternativ, men er vel generelt lurt være litt forsiktig – kan fort bli litt karbohydrater gjennom drikke.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.