Baconcrisp alla nachos

Jeg kjøpte en ny pose bacon crisp eller baconsnacks alt etter hvilket merke.   Jeg pleier prøve ha en pose i skapet til panering og slikt – av en eller annen grunn har den tendesns til fosvinne -og jeg mistenker sterk noen hankjønn i å stå bak det 😉

Uansett -da jeg kom hjem med posen ser jeg det står et tips på den -om å varme den opp i ovn, og  jeg får en ide……Hva med ha den sammen m kjøttdeig og ost og lage nachos-variant.

 

 

1 pakke kjøttdeig stekes.  Ha i oppkuttet purre og paprika, 1 ts spisskum 1 knivodd hver av chilipulver og hvitløkpulver og 1 ts paprikapulver.

 

 

En ildfast form smøres i bunnen med philadelphia ost og baconsnack over før kjøttdeig legges oppå der igjen – baconsnack på toppen igjen -før det hele dekkes med revet ost.

 

 

La det hele få 15 -20 min ved 200 grader i ovnen – til osten er smeltet og lett gylden.

Server med salsa og guacomole

 

Retten er skikkelig god – knaser av baconsnacken, men jeg finner fort ut at jeg neste gang vil droppe det nederste laget med baconsnack -det blir litt seigt.  Er nok og lurt å luke ut de bitene som i utgangspunktet er harde -pleier være noen av de i en slik pose.

Dag 2 oppdatering :  Hadde en rest av dette til frokost – baconsnacken egner seg dårlig til gjenoppvarming -I dag var alle bitene seige, men resten smakte godt og bitene var lett å plukke ut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Baconcrisp alla nachos”

 1. Janicke - 25.01.2011 11:46

  Dette var veldig smart 😀

 2. Frida - 25.01.2011 12:59

  Yummi!

 3. Gro-Lise - 27.01.2011 08:00

  Oi oi, dette må prøves IDAG, før vi gikk over til lavkarbo var favoritten vår nachos.
  Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.