Grillet fetaost

Jeg er stadig på jakt etter godt tilbehør til grillmaten.  Har hørt om flere som har kommet hjem fra syden og snakket om grillet fetaost.  Så jeg hev meg rundt for prøve.  Egentlig burde jeg prøvd stykkene jeg hadde i to varianter men så langt tenkte jeg ikke da.

Legg feta på alimiumsfolie, jeg hadde den i ca 1 cm tykkelse.  Hell ca en ss basilikumolje over førfolien lukkes  og legg pakken på grillen.

La den ligge på svak varme og følg litt  med. Osten skal være myk og varm gjennom.  Mulig jeg hadde for mye olje, eller at det er bedre uten , det får testes neste gang.  Osten var uansett myk og god inni , varm med fantastisk smak og nydelig på grillet entrecote.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

5 kommentarer til “Grillet fetaost”

 1. Sol - 21.06.2011 09:48

  Feta er noe av det beste jeg vet å grille! Oppdaget retten på en gresk restaurant en gang og har vært forelsket siden. Vi legger noen tynne løkringer nederst, osten oppå, litt timian/basilikum/pepper over og så et par små tomatbåter og evt. oliven før vi heller over olje (synes egentlig du hadde på passe mengde), bretter sammen folien og legger på grillen. Ungene får ventepølse og vi får deilig forrett 🙂

 2. Makronella - 21.06.2011 12:24

  Var usikker på det med oljen -griet å vite den skal være der 😉 Må prøve med løk og tomat og oliven og 🙂 Skikkeig snadder -da vi spiste tenkte jeg faktisk at jeg trengte igrunnen ikke mer enn osten 🙂

 3. Frida - 21.06.2011 21:36

  Mein Gott! Jeg merker at jeg MÅ HA dette. Fort!

 4. Makronella - 22.06.2011 08:33

  Løp og kjøp, Frida, Løp å kjøp 😉

 5. Sara - 12.07.2011 10:36

  Nam, så godt! Dette må eg prøve ein dag det er grillvær…

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.