Rosenkål – blanding

Rosenkål er en grønsak jeg sjelden bruker alene, sammen med bacon og sopp derimot er det et fantastisk tilbehør til retter som kalkun,  vilt og lammestek. fremgangsmåten er enkel og resultatet kjempegodt.

Rosenkål (frisk eller frosset) kokes til knapt møre.  Hell av vannet og del rosenkålen i to

Sopp deles i 4 -jeg brukte sjampinjong og aromasopp denne gangen.  Stek til har en lett og fin farge

Baconterninger surres til fin farge det og.

Bland alle 3 sammen -ha i en god klatt med smør og la det surre på svak varme i 5-6 minutter så smakene blander seg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Rosenkål – blanding”

 1. Janicke - 03.01.2011 14:06

  Det er en utrolig bra sammensetning av smaker!!

 2. Silvia - 03.01.2011 18:42

  Hei! Jeg har surfet internett etter info om lavkarbo. Kom over denne bloggen. Jeg skal være flinkere å holde meg til sunn mat nå, og syns du hadde mange fine innlegg som jeg vil prøve ut! Du er så flink til å forklare og legge ved bilder. Syns det er så vanskelig å være kreativ når det gjelder middag jeg…;) Får jeg lov å legge deg til på blogg-lista mi?
  Hilsen Silvia, en småbarnsmor som vil prøve å variere maten litt;) hehe…

 3. Makronella - 03.01.2011 20:31

  Takk for det, Silvia.
  Koselig at bloggen er til hjelp. Og klart du kan legge meg til på blogglisten din -det er bare hyggelig. Lykke til med kosten og variasjonene:)

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.