Loff -oppdatering fra frokostmuffins.

Da jeg postet oppskriften på frokostmuffins fikk jeg bla spørsmål på facebook om noe annet enn mandlemel kunne brukes. Som vanlig når jeg bruker en oppskrift kverner forandring i hodet mitt. Jeg syns jo denne oppskriften var fort og grei å bruke så jeg tenkte både foccasia og loff med en gang. Og i går ettermiddag måtte jeg bare prøve.
Gikk frem på samme måte

3 egg
50 gr smeltet smør
100 gram revet ost
1 ts bakepulver
og så endringen:
100 gram sesamfrø

Rørte det sammen og hadde det i en liten ildfast form med bakepapir i.

Jeg drysset på salt og stakk noen rosmarinkvister nedi på enen enden (noen studdlige små kvister ) resten av brødet lot jeg være naturelt

Stekte ca 25-30 min v 180 grader

Brødet ble helt greit, veldig lyst, som loff. Den krydrete delen var god sammen den naturelle delen. Hadde planer om reker å ha til, men var for seint ut på dagen til få tak i det. Dermed har jeg flottet meg (føles slik ) med spise loff med smør og pølegg på til frokost i dag. Kommer nok til bruke denne i forskjellige varianter. Litt mer smak i vil jeg ha om det er foccacia- mer urter og krydder.

Husk også å oppbevare i kjøkken håndkle , ikke plast pga mye fukt i brødet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Loff -oppdatering fra frokostmuffins.”

 1. Ann-Kristin - 01.06.2011 16:12

  Så fantastisk – denne må prøves i helga! Tusen takk for at du deler disse herlige idéene dine med oss.

  Hilsen Ann-Kristin 😀

 2. Nina-Jeanette - 02.06.2011 13:38

  Fantastisk!!! Snublet nettopp over siden din, og jeg kommer til å følge med hver dag!!! Utrolig flink du er og oppskriftene ser kjempegode ut!!! Har nettopp begynt på lavkarbo igjen selv og trenger masse input 🙂 TAKK!!!

 3. Ann-Kristin - 02.06.2011 22:31

  Min loff ble flytende inni, guttungen min holdt på å le seg i hjel da halve loffen fløt utover kjøkkenbordet. Hadde du den i en vid form så den ikke ble så høy?

 4. Makronella - 03.06.2011 09:31

  Ups ….. ja jeg brukte en vid form. Beklager tenkte ikke på si det, tenkte vel at bildene sa sitt om størrelsen. Brødet mitt var ikke høyere enn 3 cm ca. Det er jo ikke så stor oppskrift så jeg bakte det i foccacia størrelse liksom.

 5. Linn - 06.07.2011 20:18

  Ser fantastisk ut. Smaker det veldig egg?

 6. Makronella - 06.07.2011 21:00

  JEg syns ikke det smaker så egg, men smaken er jo forskjellig ……

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.