Mini tapas

Sist lørdag  ble jeg ikke helt enig med meg selv om hva som skulle bli dagens middag /kveldskos.   Jeg hadde veldig lyst på tapas, men hadde ikke helt guts til gå løs på alle varianter jeg pleier ha på en tapas buffet til bare to mennesker,  men en mini varant kunne jeg få til med ting jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet.  Jeg brukte følgende :

Kylling klubber

Eggemuffins

Ovnsbakt paprika

Gratinert brie med spekeskinke

Parmesangratinerte  aspages

Ostechips

Tomatsalsa

Tzatziki

oliven

Vi hadde ikke noe brød til, litt bedre tid og jeg ville laget en varianat av et foccacia brød.  To forskjellige varianter finner dere her og her

Ovnsbakt paprika lages enkelt ved å legge gode biter med paprika i en smurt ildfast form.  Dryss på litt salt og hell olje over -jeg brukte sitronolje denne gangen.  225 grader til paprikaen er myk ca 10-min i min ovn.  Kan også grilles.  Da pensles parikaen med olje og legges på grillen -blir fort brun her så pass på , ikke for varm grill.

Gratinert brie: Jeg skjærer halvcm tykke skiver med brie og snurrer spekeskinke rundt.  Legges i en ildfast smurt form.  I ovn v 225 grader til osten begynner smelte.  Jeg hadde ikke nok skinke til pakke de helt inn så tar de ut mens de enda er litt faste ellers ville osten flytt helt utover.

Klar til settes i ovnen

Ferdig måltid :

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer til “Mini tapas”

  1. Janicke - 02.06.2011 15:48

    Her var det mange gode tips til tapas 😀 Elsker litt av alt 😀

  2. Gro-Lise - 02.06.2011 17:09

    Så veldig godt ut 🙂

  3. Arne på Kleiva - 24.11.2011 11:13

    Jeg vil anbefalle og fjerne skallet på paprika etter grilling og det gjøres enklest med høy tempatur – kan gjerne bli litt brent – da er det enklest å få det fjernet(bruk papir håndkle).I land som bruker mer paprika enn oss i maten blir den altid behandlet slik,du får den aldi servert ubehandlet som i Norge i salater mm.Skinnet er tilnærmet ufordøyelig.Takk for inspirerende blogg!

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.