Fløtegratinert blomkål

 

I dag var det kylingfilet på menyen her i huset.  Drev og funderte litt på tilbehøret og fant ut jeg ville prøve å lage fløtegratinert blømkål.

Blomkålen ble skåret i cm tykke skiver og lagt taksteinsvik i en ildfast form -salt pepper og litt finkullet løk mellom lagene.  Så fløte -dessverre oppdaget jeg for seint at fløteboksen jeg hadde bare var halvfull -og det ble litt for lite, blandet derfor med litt melk -noe som gjør at det ikke kremer seg så godt.

Satte det i ovnen på 200 grader og lot det stå ne god halvtime før jeg hadde revet ost over.  Måtte hjelpe mannen med holde noe han monterte så det fikk noenn minutter for mye i ovnen på slutten.

 

 

Det hadde nok vært bedre med kun fløte, og jeg merket fort at det egentlig trengte mer krydder enn jeg hadde spandert -jeg hadde bare et forsiktig lite sveip med pepperet og saltet.  Men helt greit tilbehør likevel.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Fløtegratinert blomkål”

  1. Frida - 28.11.2010 21:18

    Ser godt ut Makronella! Hva skulle vi gjort uten blomkål?

  2. Makronella - 28.11.2010 22:43

    Tja -klart oss med broccoli 😉 ??

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.