Pølsestappe

Her for noen dager siden fant jeg ut at jeg ville prøve en variant av middag fra barndommen -pølsestappe……. som er potetstappemed pølsebiter i. Nå fungerer jo ikke potetstappe på lavkarbo derfor ble det en god porsjon med blomkålmos og pølsebiter i den.  Jeg valgte bratwurst med lite karbohydrater.  Heldigvis har jeg et lite lager i frysen etter sommerkampanjen på disse pølsene .

Mosen ble laget som vanlig -koke blomkålskiver i fløte til den er myk,  denne dagen fikk den følge av en rest med brokkoli som trengte brukes. En god klatt med smør i og.  Etter blomkålen er most sammen tilsatte jeg biter av pølsen -jeg valgte varme de litt i mikroen før jeg blandet de i.   Rask god middag på kort tid.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Pølsestappe”

  1. Janicke - 22.11.2010 20:52

    Å pølsestappe var favoritten før! Dette skal testes ut!!

  2. Linn - 22.11.2010 23:43

    Åh, NAM! Dette må jeg teste! 😀

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.