Ost & kjeks, litt spekemat ……..

 

Det svinger her i huset -enten er det skikkelige middager etter alle kunstens regler, eller så er det temmelig lettvindt.  I dag var en slik lettvindt dag -faktisk ekstremt lettvindt – og det fordi jeg hadde en baktanke om litt mer kos på kvelden – det trenger ikke altid være helg for gjøre noe ekstra ut av kvelden.

 

For å lage en skikkelig kosekveld er det ikke så mye som skal til – Forleden  var vi en tur på Ikea -i matavdelingen kom jeg over et par oster som så litt spennende ut og de fikk bli med hjem.  Disse to ostene pluss en rest m blåskimmerost og brie samt noen skiver spekepølse og skinke og voila – kveldskos !! Hadde med mandlekjeks til meg -og vanlige kjeks til mannen – skikkelig snadder.  Og når han så kom med hvert vårt glass med rødvin ble det skikkelig hverdagshygge en kald og mørk novemberkveld.

 

ost og spekemat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Ost & kjeks, litt spekemat ……..”

  1. Janicke - 19.11.2010 16:48

    Av og til kan det enkleste være det beste :-)Er litt matlei i dag så nå er min sønn gjeste kokk på kjøkkenet..hehe deilig!

  2. Linn - 21.11.2010 16:45

    Hørtes ut som en fantastisk hyggelig kveld! 🙂

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.