Røkt laks og eggerøre

 

I lengre tid nå har jeg egentlig sullet rundt i en litt målløs lavkarbo light verden.  Vekten har vært stabil, men formen har vært dalende, så nå er det fullt fokus og riktig kost.

Startet dagen med en utrolig enkel men og god frokost -dvs startet med den etter en tur på butikken 🙂

Det enkle er og blir ofte det beste :  Eggerøre og røkt laks – mettende godt, og iallefall i dag med et snev av luksus over seg 😉  Jeg har funnet ut at jeg rett og slett må begynne kikke i min egen blogg og se hva jeg har laget og spist, bruke oppskiftene, pluss  komme i gang med litt kreativitet igjen – Har mer laks igjen så i morgen blir det en ny variant med den tenker jeg.

Eggerøren ble laget av to egg en en ss fløte.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

6 kommentarer til “Røkt laks og eggerøre”

 1. Frida - 02.11.2010 20:20

  Deilig frokost! Dette er en klassiker hjemme hos meg også.

  Lykke til med fullt fokus og kreativitet. Gleder meg til å se resultatene her i bloggen din 🙂

 2. Janicke - 02.11.2010 20:40

  Frokost er jeg litt dårlig på. Blir på en måte mett av å lage mat til barna. Vekta har stått litt stille her så må ha skjerpings på frokosten. Eggerøre og laks er enkelt og supergodt 🙂

  Gleder meg 🙂

 3. Anonymous - 05.11.2010 19:55

  Blir man egentlig mett på eggerøre uten brød, ser før mæ å bli sulten en stund etter denne frokosten eller lunsjen
  Har høyt kolestrol, er det bra med et fettrikt måltid hvær dag, får jo beskjed om og spise magert av legen….kjenner ikke til denne dietten, er ca 10 kg. for mye

 4. Makronella - 07.11.2010 13:46

  Akkurat slik tenkte jeg og -blir en mett uten brød -og det gjør en faktisk. De forste dagene utene karbohydrater kan en ha litt sug etter søtt og slikt men det gåpr over etter et par dager. Et kosthold uten karbohydrater der en spiser mest mulig rent og naturlig holder en faktisk mett lenge.
  Når det gjelder dette med kolesterol er jeg ingen ekspert. Du bør lese litt hos Lena Beatrice – hun har mye mer info om slikt i sin blogg – sjekk ut følgende linnker :

  http://lenabeatrice.net/mat-og-helse/kolesterol/minikurs-om-kolesterol/

  og

  http://lenabeatrice.net/overvekt-og-slanking/alt-dette-fettet/

  også lilalife har en del om dette som jeg vil anbefale deg å lese :

  http://lilalife.no/wordpress/2010/09/13/lavkarbo-vs-lavfett/

  Håper du blir klokere av det og at det gir deg svar på det du lurer på. Jeg vil absolutt anbefale deg å prøve lavkarbo. Hos meg er det ikke blitt en diett men en livsstil. Så lenge jeg er nøye med kosten og holder meg unna karbohydrater holder jeg meg mett lenge på slik kost som dette. Brød er faktisk hos meg oe som trigger sultfølels og jeg blir mye fortere sulten enn om jeg feks spiser omeltt -eggerøre og laks ol

  Lykke til

 5. Ole Petter - 15.07.2011 00:26

  Herlighet, du har mye genialt på lavkarbo som lages!

  Jeg har nettopp sått begynt med lavkarbo selv, denne siden er jo gull verdt da, bra! 🙂

 6. Makronella - 15.07.2011 08:54

  Takk for det 🙂 Lykke til på lavkarboveien, den er slett ikke så dum når en bare lærer seg hva en kan spise og ikke spise 😉

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.