Nøttesjokolade

Jeg har en favorittsjokolade (som heldigvis ikke er å få tak i her i staden )  Det er mørk ritter sport sjokolade med hele nøtter …….. farlig god!!

For en tid tilbake hadde jeg noen dager jeg bare hadde såååå lyst på sjokolade -så jeg kjøpte en 86 %  sjokolade, men den var liksom ikke så fristende likevel.  Fant etterhvert ut at jeg skulle ta sjokoladen å smelte den,  hadde ogsa i 1 t-skje cocosa, bare for å øke fettmengden.   I muffinsformer av silikon la jeg noen hele hasselnøtter og helte den smeltede sjokoladeblandingen over. Jeg syns huske jeg fikk nok til 3 (dumt ikke kladde innlegget med en gang )   Satte formene deretter i frysen for stivning.

Litt store stykker for spises i ett , selv om jeg glatt kunne klart det 😉  Delte de i to og hadde dermed en liten og tilfredstillende kaffekos.  Neste gang vil jeg prøve med konfektformer, ha i en nøtt og litt sjokolade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar til “Nøttesjokolade”

  1. Janicke - 26.05.2011 01:37

    nam nam nøttesjokolade er super godt 😀

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.