Laks i urtesaus

 

I går leste jeg (til da) siste innlegget i LCHF-bloggen tenkte dette skulle jeg prøve – og det skal jeg fortsatt, men det ble ikke i går, som tenkt.
Derimot begynte jeg eksperimentere med laks med noe av samme prinsippet og ingredienser som hun brukte på kyllingen -pluss at et par ting som ikke kunne ligge lengre  havnet oppi ……..

Jeg bruker :

4 laksefileter (disse frosne der 4 fileter  henger sammen)
et stykke purre
plomme  tomater
tynne asparges -i biter
1 dl creme fraiche
2 dl fløte
2-3 ss pesto
i mangel ab friske urter bruker jeg
1 knapp ss av basilikum og timian

Laksestykkene deles i to og surres lett i litt smør – når de snus legger jeg i purre og asparges og lar det få  et par minutter før delte tomater haes i gryten. Derettet heller jeg på fløten og creme fraich som er blandet sammen med pesto.

 

Lar det hele surre på svak varme i 5-6 min til fisken er gjennom kokt.  Har i urter og lar det hele få et par minutter til før servering.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer til “Laks i urtesaus”

 1. sunnfamilie - 19.10.2010 14:08

  Laks er en brukervennlig fisk og så godt 🙂 Jeg har vel brukt mest kylling i pesto men neste gang blir det laks. Ble sulten her jeg sitter 🙂

 2. Makronella - 19.10.2010 14:52

  Pesto er skikkelig godt på laks -og ørret har brukt det en del på fisk jeg har på grillen -feks http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/04/rret-pa-grillen.html

 3. Frida - 19.10.2010 18:36

  Dette ser supergodt ut! Enig at pesto er veldig godt til fisk. Pesto er i det hele tatt helt genialt.

 4. hannem - 28.10.2010 19:34

  Laga dette idag, men brukte fersk laks (orka ikke den som hadde reist tur/retur Thailand! – den ferske var dessuten billigere! Alle i huset likte det. Hadde en blomkål som jeg laga puré av og serverte til. (Det spiser ikke alle i huset..)

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.