Hjemme alene middag

 

Nok en gang er jeg alene hjemme og ingen andre skal ha middag hjemme i dag.  Derfor tar jeg det enkelt, men er likevel på jakt etter noe som gir meg en følese av å ha hatt noe ekstra.  Ender opp med to stekte egg, ostechips av to synnøve gouda skiver, brokkoli gratinert med ost og 5 skiver med bacon.  Skikkelig snadder – ble god og mett og jeg har unngått å gå og fyse på noe godt i kveld – en kopp te har dekket behovet for «noe» nå i kveld .  Enkelt, greit og godt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Hjemme alene middag”

  1. ingrid - 14.10.2010 09:02

    Vil vel ikke akkurat si du har unngått å fyse i deg noe godt i kveld med tanke på bacon og gratinert ost.. Neste gang kan du steke kalkul pålegg eller liknende, da det har bedre fett for kroppen, tenker ikke her slankemessig, men at blodkarene i kroppen ikke har noe godt av det.

  2. Makronella - 14.10.2010 16:28

    Bacon og ost er full lovlig kost på lavkarbo -der skal en ha fett ikke magert som kalkunpålegg er, så mitt måltid var mer enn riktig – og alle prøver viser at blodkarene mine har det utmerket.

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.