Rørte tyttebær

 

Jeg syns det er utrolig godt med rørte tyttebæt  til diverse kjøttretter, kjøttkaker ol.  Men så er det alt dette sukkeret da – ikke bra……. men så kom jeg til tenke på sukrin -og da spesielt meliset – ville det fungere tro ?

I går kjøpte jeg derfor en kilo tyttebær, jepp kjøpte ikke plukket, og jeg har nå rørt de sammen med sukrin melis- synses ikke sukkeret løser seg like godt opp så jeg prøvde melis – en må smake seg frem til hvor mye selv.  Jeg har og noen dråper lime saft i. Jeg bruker stavmikseren når jeg rører tyttebær – har halvparten av tyttebærene og godt med sukker i en bolle og blader det godt sammen -siste halvpart røres ikke så hardt, dermed blir det litt konsistens på røren.  Fryser de ned i bokser m ca 200 gram i hver. Kjekt å ha,  og jeg tror faktisk jeg må kjøpe en boks til av bærene så jeg har litt mer -måtte jo prøve  ut med sukrinmelis først før jeg tok for mye med meg

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.