Endelig grillsesong igjen……….

Det har vært en fantastisk helg, og det har vært jobbet intenst med hage og terasse for klargjøre til vår og sommer.  Det føles godt å jobbe ute i en fantastisk temperatur og strålende vær – Få vekk dødt løv, visne blomster, raker plener og finne frem møbler og ikke minst få grillen  ut i fra vinteropplaget og klargjøre den for sesongen 😀

Noe særlig kokkelering har det ikke blitt oppi alt hagearbeidet, men siden først grillen var kommet ut, var det bare å tenne opp og hive på noen kyllingfileter.  Ikke noe fancy,  bare kyllling penslet med litt olje og pesto og en form med tomat og purre pluss litt fetaost, enkelt og godt.  Det er ikke altid så mye som skal til.

Utrolig så godt det smaker med en plain kjedelig kyllingfilet fra grillen – årets første 🙂

Det er godt å være i gang igjen, gleder meg til all grilling gjennom sesongen som er foran oss.

 

kylling, tomat med fetaost og bernaise saus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer til “Endelig grillsesong igjen……….”

  1. Frida - 11.04.2011 15:03

    Hipp hurra for grillsesongen! Alt blir godt på grillen! Til og med når man svir maten blir det godt, så lenge det er gjort på grillen. Det er noe eget altså, med grillukta og stemningen.

    Det første grillmåltidet deres ser deilig ut!

  2. Janicke - 11.04.2011 19:53

    yuhuu 😀 Jeg synes ikke det så kjedelig ut i det hele tatt…nydelig! Nå skal grillen vaskes å skures her så det blir grilling til helga. Elsker grillmat og blir aldri lei! De deilige rema-pølsene med lite karbo er på plass i butikkene også…ååå som jeg gleder meg til grillet flesk 😀 Vann i munnen..hehe

Legg igjen en kommentar
Beklager, ingen emner funnet. Søk igjen.